Kies zeker voor de opleiding restaurant keuken duaal als je:
|
- nieuwsgierig bent naar de nieuwste trends in de culinaire wereld
- graag wil toveren in de keuken en schitteren in de zaal
- honger hebt om gerechten op borden te toveren en mensen in de watten te leggen
|
Voorwaarden om deze richting te volgen zijn:
|
- Je hebt een hart en passie voor de horeca hebben
- Je hebt een uitgesproken interesse en aanleg voor voeding en gastronomie
- Je wilt de handen uit de mouwen steken en hebt geen probleem met onregelmatige uren en weekendwerk
|
Waarop legt deze opleiding de klemtoon?
|
- Je gaat praktijkgericht aan de slag en kan bijleren in onze didactische bistro
- Je vindt flexibiliteit en klantvriendelijkheid heel belangrijk
- Je krijgt de tijd om via een stage of tewerkstelling uit te groeien tot een volwaardige hulpkok en kelner
|
Wat is de inhoud van de opleiding restaurant keuken duaal?
|
- Je verdiept je in de bereiding van koude en warme maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken
- Je leert voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen
- Je bekwaamt je in het opnemen van bestellingen en doorgeven aan het bar- of keukenpersoneel
- Je leert dranken en gerechten serveren en ze eventueel aan tafel afwerken
|
En daarna? Welke mogelijkheden biedt deze opleiding?
|
- Je kan vlot aan de slag in een restaurant.
- Er is ook nog de mogelijkheid om te specialiseren in kok duaal, of andere specialisaties zoals sommelier, chef de partie of barman.
|
Download deze informatie in een pdf-bestand.
DOWNLOAD PDF